Welkom Bij Zen Sala Thai 

 

  

 

      Sawasdee kha, mijn naam is Kanda. Ik ben een thaise masseuse en ik heb mijn eigen massageruimte in Wijhe. Hier kunt u genieten van een heerlijke massage. Ik ben volledig gecertificeerd door het internationaal erkende instituut ''Wat Pho''. Dit is een traditonele thaise medical school in Bangkok - Thailand.      ''Zen Sala Thai'' betekend een plek waar u kunt ontspannen, een uitstapje langs de weg. Heef u stress op uw werk, een druk sociaal leven, geen tijd om te ontspannen. Ik zorg ervoor dat u heerlijk ontspant en tot rust komt in mijn massageruimte. De massages zijn geschikt voor mannen en vrouwen, het maakt niet uit of u jong of oud bent.

    

      

      Ik vind het belangrijk dat mensen zich veilig en op hun gemak voelen. Ik ga voor gastvrijheid, warmte, integriteit, respect, vertrouwen, kwaliteit en een luisterend oor. Het geeft mij veel voldoening wanneer cliënten met een tevreden en ontspannen gevoel de praktijk verlaten.

 

''Een tevreden klant is mijn streven'' en ik hoop u graag te mogen ontvangen in mijn massageruimte.

 

 

 

Wat kunt u verwachten?

 

 

      Na binnenkomst hebben we een kort intake gesprek en krijgt u een kopje rustgevende thee. Als u voor de eerste keer bij mij komt, zal ik hier wat meer tijd voor nemen en ook kort wat vertellen over de soorten massages die ik geef. Vervolgens kun u eventueel nog naar het toilet gaan, zodat u heerlijk ontspannen aan de massage kunt beginnen.

 

     Komt u voor een ontspanningsmassage dan wordt de massage afgestemd op uw persoonlijke wensen. Geef rustig aan of u liever een stevige of meer gevoelige massage wilt. De ruimte is aangenaam van temperatuur en er is rustgevende achtergrondmuziek en gedempt kaarslicht. Ook kunnen we indien nodig, samen bekijken waar de nadruk van de massage op komt te liggen. Een massage voor ontspanning en rust of een combinatie massage om pijn en/of lichamelijke ongemakken te verlichten en die ook ontspannend en rustgevend werkt.

Voor meer ''informatie'' verwijs ik u graag naar informatie op mijn website.

 

 

 
 

                 

 

 

 Ik werk op afspraak! Tel :06 - 31740498 . Graag minimaal 24 uur van te voren een afspraak maken. U mag het altijd proberen of ik op de dag zelf kan. Soms kan het wel, soms kan het niet......   


 Voor de duidelijkheid : Ik geef absoluut  géén  erotische-tantra massages en er wordt ook niet in de erogene zones gemasseerd. Hiervoor zult u naar een andere masseuse moeten gaan. U hoeft mij dus niet onnodig te bellen met deze vragen. En ondergoed altijd aan te houden. Wij stellen kleding beschikbaar. Douchen is niet mogelijk. Zen Sala thai                               Tel: 06 - 31740498 (Kanda)                               Openingstijden

Schimmelpennincklaan 43,       KvK nummer 56867158                  Woensdag t/m Vrijdag : 10:00 tot 21:00 uur

8131 VW  Wijhe                        BTW nummer 250385326B01        Zaterdag - Zondag en Feestdagen gesloten